Northern dimensions

I’m off to Pori in Finland for the International Northern eDimension Forum, where my agency’s Director General Jørgen Abild Andersen will speak. My former boss, Knut Rexed, Director General of Statskontoret, will also speak there, but I’ll miss his talk since I have to go back to Copenhagen on Monday.

Previous Post
XMLifying my site
Next Post
Facets of a blog

Related Posts

No results found.

1 Comment.

  • Hej,

    spännande att veta vad du gjorde där.

    Som du kanske vet kommer vi i slutet av januari att hålla ett seminarium i Vilnius om eGovernment for the Baltic sea states. Olle kommer att hålla i trådarana om en workshop om informationsförsörjning, standarder för märkning m.m. Mikkel Hemmingsen från ert IT departement kommer att hålla honom sällskap på workshopen.

    Vi hörs,

    Karl-Mårten

Comments are closed.